НачалоНовини 2013/05Новина

Изпълнителна агенция по горите | Новини

18.05.2013 - Даряват 130 маси за пикник на Природен парк „Витоша”

На 18 май 2013 г., събота, официално ще бъдат дарени 130 маси за пикник на Дирекцията на природен парк „Витоша” към Изпълнителната агенция по горите. По решение на ръководството на дирекцията на парка, новите придобивки ще бъдат предоставени на селища около Витоша. Масите ще бъдат разпределени в яката на парка в общо 13 населени места – Кладница, Боснек, Чуйпетлово, Владая, Бояна, Драгалевци, Княжево, Симеоново, Железница, Бистрица, Рударци, Ярлово, Мърчаево. Те ще бъдат позиционирани оптимално в близост до началото на основни туристически маршрути. Така ще могат да бъдат ползвани както от жителите по места, така и от туристите, които искат да прекарат повече време сред природата. Дарител е една от най-бързо и динамично развиващите се бирени компании на българския пазар.

На събитието ще присъстват представители на Изпълнителната агенция по горите, ръководството на Природен парк „Витоша”, кметовете на 13-те населени места в полите на Витоша, където ще бъдат разположен масите, както и представители на дарителите. 

 

Уважаеми колеги,

 

Събитието ще се проведе на 18 май 2013 г. (събота) от 11:30 часа в в мемориалния комплекс Паметника между ул. Ивайло и ул. Витошко лале в Бистрица. 

 

 

Заповядайте!